Bemutatkozás – Neubauer Katalin

Neubauer Katalin portré fotója

Bemutatkozás

MNKSZ – Neubauer Katalin

 

A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ) a hazai tulajdonú kereskedelmi és kereskedelemhez kapcsolódó szolgáltató vállalkozások érdekképviseleti szervezete.

A MNKSZ küldetésének tekinti, hogy tevékenységével segítse a hazai vállalkozások és a magyar gazdaság fejlődését, javítsa tagjai alkalmazkodó képességét és felzárkózási lehetőségét a dinamikusan változó piaci környezetben.

Szövetségünk célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a hazai gazdálkodók fejlődésének jelentőségére és nemzetgazdasági összefüggéseire.

Szövetségünk egyik kiemelt feladata, hogy a hazai kereskedelmi vállalkozások és nagyvállatok számára rendszeresen olyan naprakész információkat nyújtson, amelyek segíthetik a piaci lehetőségek mind hatékonyabb kihasználását és az egyre eredményesebb működést.

Az MNKSZ törekvése, hogy tevékenységével egyfajta konstruktív kommunikációs hidat képezzen a hazai kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások és a jogalkotók képviselői között.

Javaslatot teszünk és állást foglalunk tagjaink összeegyeztetett érdekének megfelelően aktuális kereskedelempolitikai kérdésekben és a vállalkozások tevékenységét meghatározó, illetve befolyásoló jogszabályok vonatkozásában.

Hangsúlyozzuk a mikro kis- és középvállalkozói szektorban rejlő erő kiaknázásának fontosságát, foglalkoztatáspolitikai jelentőségét és GDP-hez való hozzájárulását.

Végül, de nem utolsó sorban szövetségünk segíteni kívánja a hazai vállalkozások szellemi gyarapodását, ezért a hazai gazdálkodók érdekét képviselve közreműködik az oktatás és a szakképzés fejlesztésében.

Budapest, 2019. február 28.
Üdvözlettel,
Neubauer Katalin névjegye az elérhetőségeivel